Salads och smoothies_1
Telefon:
040 - 62 69 660
Närmaste ingång:
Rundelsgatan

Salads and Smoothies

Salads and Smoothies öppnade sin första restaurang i Malmö 2009. Idén var att förnya det traditionella utbudet av fastfood då ingen aktör kunde erbjuda nyttig, prisvärd och hälsosam fastfood med kvalitet till en växande målgrupp. För att undvika att bli ännu en snabbmatskedja så utvecklades ett tydligt koncept grundat på högkvalitativa råvaror som är ledstjärnan i produktutbudet.

"Vi lägger stort arbete på att hitta de bästa råvarorna till vår mat och i vårt tycke är det enkelt att känna skillnad på bra och mindre bra råvaror".

Salads and Smoothies berättar stolt att de i år vann det prestigefyllda priset Arla Guldko (som ofta kallas för matbranschens Oscar) i kategori bästa snabbmål.

Juryns motivering löd: ”Det här är ett av de bästa exemplen på framtidens snabbmat. Här går det nämligen undan! Serviceminded personal ser till att du får din mat snabbt och smidigt trots att kön vid lunchtid är lång. Bakom menyn finns en medvetenhet gällande både innehåll och miljö. Det genomtänkta konceptet och den goda maten bidrar till en positiv upplevelse.”

Välkomna!

Öppettider: Mån-fre 10-19, Lör 10-18, Sön 10-17

Hemsida: http://www.saladsandsmoothies.se/

1 300 P-platser i 2 parkeringhus.
300 m från Centralen. Flera busslinjer/tåg. Buss: 3, 4 östergatan. 2, 5, 8 Djäknegatan

Kv. Caroli Centrumledning

Östergatan 12, Sköna Torget, våning 2, Malmö