25 juni 2018

HIIT Basecamp öppnar 1 september

Har du tröttnat på att alla gym ser likadana ut? Caroli satsar på gym i nattklubbsmiljö!
HIIT Basecamp är ett träningskoncept som fokuserar lika mycket på träningsupplevelsen som själva träningen och enklast kan det beskrivas om högintensiv intervallträning i nattklubbsformat. Träningsbranschen har sett likadan ut väldigt länge och vi saknar själva upplevelsen, man går på sina pass men blir sällan överraskad, inte konstigt att folk tröttnar och tappar motivationen. Via våra högintensiva gruppträningspass kommer vi erbjuda en träningsupplevelse som utmanar gränser, ger energi, gemenskap och resultat samt stärker individen både fysiskt och psykiskt.
Hiit Basecamp vill stimulera alla sinnen och kommer erbjuda varierande träning som passar alla samt mer specifika pass för grupper så som t.e.x. företag och föräldralediga samt personlig träning. Träningen är intensiv men intensiteten styrs av varje individ, man tränar helt efter egen förmåga.
Den 1 september öppnar vi dörrarna och kör våra första pass!
”Det mest utmanande för tillfället är att ha tålamod till september. Jag vill öppna och sätta igång redan idag. Jag längtar efter att få presentera det här konceptet för Caroli och Malmö och ser fram emot att kunna hjälpa och motivera Malmös invånare till ett aktivare liv.” Hanna Stjernvall, grundare till HIIT Basecamp