Alla pratar om Kollektivkrogen

Kanske har du märkt att det händer saker i Carolis lokal vid hörnet Rundelsgatan/Kattsundsgatan? Kanske har du läst artiklarna i Dagens Industri, Sydsvenskan och White Guide?

Krogliv på solsidan!

Lagom till sommarens- och uteserveringarnas underbara tid flyttar Kollektivkrogen in i huset. Förutom att skapa liv och rörelse på Carolis solsida sjösätter restaurangen en helt unik företagsidé.

Nytt koncept i Sverige

Kollektivkrogen består av 50 delägare som alla har drömt om att starta restaurang. Det gemensamma intresset är mat, men annars har delägarna olika bakgrunder vilket blir en fördel för verksamheten. Varje delägare kommer att jobba på krogen en till två kvällar varje månad.

Visionen är att skapa ett slags vardagsrum för delägarna och gästerna där de kan träffas och umgås. Ett koncept som går i linje med Carolis egen vision om platsen där grannar möts. Vi ser fram emot premiären!

Läs mer om Kollektivkrogen:

Dagens Industri (https://www.di.se/nyheter/ny-kollektivkrog-samlar-delagare-som-dromt-om-att-starta-restaurang-gensvaret-blev-enormt/)

Sydsvenskan (https://www.sydsvenskan.se/2021-10-24/kollektivkrogen-oppnar-i-gamla-kottbaren-pa-caroli)

White Guide (https://whiteguide.com/se/sv/news/3102-premiar-och-kollektivkrogen-gor-krogardrommen-sann-nagra-dagar-at-gangen)