Besök oss tryggt och säkert

På Caroli är det lätt att handla utan att trängas. Läs mer om våra åtgärder mot covid-19 och hur vårt kundflöde ser ut under dagen.

PÅ GÅNG HOS OSS

 

Nordic Outlets Malmö öppnar 29/10

Du har väl inte missat att Caroli blir Skånes nya outlet-destination? Den 29 oktober öppnars dörrarna till Nordic Outlets Malmö, och du får tillgång till ett dussin nya kvalitetsbutiker med outletsortiment.

Rensa kalendern v.43

Shoppa lyxiga varumärken som NA-KD, Under Armour, Sail Racing, New Era och Woolrich – till fyndpriser!

Läs mer om Nordic Outlets Malmö här.

Kyrkans utsida är klar

Nu tar vi bort byggställningarna runt Caroli kyrka. Renoveringen av utsidan är klar! Fram tonar en paradbyggnad som räddats från förfall och som återfått sin forna prakt.

Framtidstro i kvarteret

Nu smider vi planer för insidan. Drömmar brottas med vad som är arkitektoniskt möjligt. Följ utvecklingen här.

Hej Ramquists Kallskänkeri

Den 24 juli flyttade Ramquists Kallskänkeri in i vår lokal på Östergatan 12. Hit vallfärdar numera Malmöbor (och en hel del danskar) för att njuta av äkta smørrebrød och svenska klassiker med det lilla extra.

Hooked på hygge

Inte bara maten lockar kunder till detta etablissemang. Familjär service och miljö gör dig snabbt till stammis.

Vad hände med lekplatsen?

Många av kvarterets barnfamiljer har hört av sig om den lilla lekplatsen inne på Caroli. Tyvärr behövde vi ta bort den för att kunna renovera lokalerna som ska rymma Nordic Outlets Malmö.

Blir det en ny lekplats?

Vår ambition är att ha en trygg lekplats för barnen på Caroli. Vi tar ställning till var vi skapar plats för lek i framtiden – inne eller ute.

Soffor & Sängar flyttar söderut

1 juli flyttade populära butiken Soffor & Sängar från sin lokal mittemot Lidl till Carolis södra entré vid Rundelsgatan. Anledningen är att norra delen renoveras för att rymma alla butiker som ska ingå i Nordic Outlets Malmö.

Inspireras på väg till maten

Besöker du våra restauranger går det inte att missa inredningsbutikens magnetiska entré. Här puttrar det av trendkänsla och gemytlig service.

Hyr parkering hos oss

Du vet väl att det finns ett rymligt garage under Caroli? Här kan du parkera och ta hissen eller rullbandet direkt till våra butiker. Du kan även hyra p-plats månadsvis. Då får du ett ställe att ställa bilen mitt i stan, med nära till allt.

Ren och skär vardagslyx

Bor eller jobbar du i kvarteret? Eller pendlar du och vill få 5 minuter till Malmö C? Paxa din plats i garaget här. Självklart har vi även platser till dig som kör MC.